Забавянето на ремонта на центъра по проекта за зелена и

...
Забавянето на ремонта на центъра по проекта за зелена и
Коментари Харесай

Центърът на Стара Загора готов до 20 декември, иначе санкции

Забавянето на ремонта на центъра по плана за зелена и налична среда в центъра на Стара Загора се е забавил по справедливи и субективни аргументи съгласно кмета на общината Живко Тодоров. По време на доклада за активността на администрацията му през 2018 година той изясни, че за няколко месеца строителството било спряно от Института по паметниците на културата поради откритите гробове пред общината, които трябвало да се проучат от археолозите. Наскоро е завършила пък работата на ВиК по промяна на тръбите, която била нужна поради остарялата водно-канализационна инфраструктура на града.
От друга страна проблеми е имал и изпълнителят на плана с намирането на служащи, само че Тодоров съобщи, че до края на годината обектът ще бъде приключен.
“Ако до 20 декември изпълнителят не приключи, стартират наказания всеки ден. Няма да вършим взаимни отстъпки нито със периода, нито с качеството”, безапелационен бе Живко Тодоров. Той харесва плана и счита, че е добър за центъра на град като Стара Загора, който е от хубавите градове на България и заслужава прекрасен цен и хубава пешеходна зона с съвременен европейски образ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР