Забавя се изплащането на парите по програмата за развитие на

...
Забавя се изплащането на парите по програмата за развитие на
Коментари Харесай

Забавяния в изплащането на парите по програмата за селските райони

Забавя се изплащането на парите по програмата за развиване на селските региони. Това сподели в Несебър служебният министър на земеделието Явор Гечев. Той посочи, че слабото звено е договорирането, и уточни, че има огромен брой планове.

Проблемите по изплащането са разисквани с управлението на Държавна фирма “Земеделие “, сподели пред БНР земеделският министър.

" Скоро ще има повсеместен екшън проект и преструктуриране на другите единици, доколкото може. Системите са до средата, които би трябвало да се ползват от идната година, които би трябвало да тръгнат, с цел да може да продължат, най-малкото, директните заплащания. Има цялостна нова система за надзор! Просто ужасно доста са нещата, които би трябвало да се свършат, които до нова година са „ от през вчерашния ден “, а единствено една социална поръчка. Това е доста повече, в сравнение с интервала, който имаме, така че в действителност е приключение! Без да споделям нищо неприятно или нищо хубаво, само че има толкоз работа, че незнам в действителност от кое място ще почнем, само че би трябвало да я свършим ".

Оптимизира се системата за дърводобив за обезпечаването на дърва за огрев на уязвимите групи хора, сподели още Явор Гечев:

" Имаше срещи към този момент и с Министерството на правораздаването да забележим опциите за лица, лишени от независимост, дали можем да създадем симбиозата спомагателни служащи вътре в горските предприятия за рандеман, т.е. усъвършенстваме системата, тъй че в действителност, първо, някой да не остане на студено през зимата ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР