Забавно предизвикателство с неподозиран финал очаква две от семействата в

...
Забавно предизвикателство с неподозиран финал очаква две от семействата в
Коментари Харесай

Размяна на семейства води до голяма изненада в „All Inclusive”

Забавно предизвикателство с непредвиден край чака две от фамилиите в новия епизод на комедийния сериал „ All Inclusive ” на следващия ден вечер от 20:00 ч. по NOVA. Съревнованието сред Христо (Ненчо Балабанов) и Константин (Стефан Иванов) е в разгара си, само че самодейност за новото съревнование този път ще поеме Албена (Лили Сучева). Тя ще предложи на двамата безконечни съперници да разменят живота си за един ден. Но по какъв начин ще одобри тази оферта Марияна (Елена Атанасова), която надълбоко се съмнява в подбудите на рисковата брюнетка? Дали мъжете ще се съгласят на провокативния опит и какъв неочакван поврат ще настъпи?

След скроения от Христо номер с рекламните флаери, политическата акция на Парушев (Петър Калчев) е застрашена от неуспех. Марина (Яна Огнянова) упорства за незабавни ограничения, с които да бъде избавен имиджа на нейния обичан, с цел да се върне още веднъж в играта. Тя бърза да започва акция в обществените мрежи, която има за цел да приближи Парушев до гласоподавателите и да вдигне рейтинга му в кметската конкуренция. Какви занимателни интензивности е възнамерявала Марина и по какъв начин ще се оправи с тях претендентът за кмет?
 All Inclusive NOVA
Междувременно животът на Емил (Явор Борисов) става все по-сложен и комплициран. Истински му тежи, че би трябвало да се преструва на брачен партньор на Елена (София Маринкова), до момента в който здравето й се възвърне и излезе от частичната амнезия. Той пробва по всевъзможни способи да избегне всяка интимна непосредственост с мнимата си брачна половинка, без тя да разбере. Една обстановка обаче ще разклати Емил радикално, поставяйки под риск целия спектакъл. Какво ще се случи и какъв брой дълго ще е в положение да крие истината от Елена?

Гледайте новите епизоди на „ All Inclusive “ всяка събота от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „ All Inclusive “ във  и на  на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР