Забавно, грижовно, любящо и умно“ момиче разкри на майка си,

...
Забавно, грижовно, любящо и умно“ момиче разкри на майка си,
Коментари Харесай

Ученичка се прибра вкъщи и каза на майка си опустошителна тайна след урок по сексуално възпитание

„ Забавно, грижовно, любящо и мъдро “ момиче разкри на майка си, че е била изнасилена, откакто е получила урок по полово образование в учебно заведение, съд е чул.

Чудовището Андрю Флекнел, на 38 години, от Карфили, северно от Кардиф, организира " акция за обезчестяване " против момичето, което беше единствено на шест години, когато малтретирането стартира. Изслушване за присъдата в Кралския съд в Кардиф през днешния ден разбра, че Флекнел е била арестувана по-рано тази година, откакто момичето разказало на майка си за малтретирането.

Тя се прибра у дома мощно смутена, откакто изслуша урок за акцията на NSPCC PANTS - която цели да осведоми децата за единодушието, както и да ги защищити от полово принуждение. Полицията била предизвестена скоро по-късно и жертвата била подложена на мъчителен и съкровен обзор, преди да бъде разпитана.

Жертвата разказа насилието, нанесено от Флекнел, като рисува, и разказа насилието като „ мъчително, “ смущаващо " и че не й харесва. Оказа се, че Флекнел многократ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР