Забавният и обичан формат Бягство към победата“ ще бъде част

...
Забавният и обичан формат Бягство към победата“ ще бъде част
Коментари Харесай

Обичан риалити формат се завръща в родния ефир

Забавният и обичан формат „ Бягство към успеха “ ще бъде част от обновената програмна скица на bTV през 2024 година Състезателното риалити се завръща в ефира на малкия екран, с цел да провокира участници и фенове да се впуснат дружно в динамична конкуренция, посредством която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и просвета и справяйки се с разнообразни провокации. С „ Бягство към успеха 2: Съкровището “ bTV ще предложи тази година на феновете още един развлекателен формат, с който медията затвърждава позицията си на потвърдена марка за основаване на едни от най-хубавите международни и истински риалити излъчвания в българския ефирен ефир.

„ Бягство към успеха 2: Съкровището “ има спортен темперамент. В него няколко двойки играчи, обединени от разнообразни роднински, другарски или други връзки, подхващат пътешестване и минават през разнородни вълнуващи тествания, с цел да стигнат до огромната премия, наричана „ Съкровището “.

Пътят на двойките се движи през разнообразни местоположения в страната, които включват естествени, исторически и културни забележителности. Всички инструкции и задания, които получават участниците, са свързани с България – исторически персони и обекти, традиции, действителност, обичай и нрави. Част от напътствията са под формата на изображения, логичен и механически задания или загадки. Двойките потеглят дружно от едно място и през решение на другите задания разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги води до финала.

Реализацията на формата е поверена на „ ЕМД Ентертеймънт “ и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица сполучливи телевизионни излъчвания като „ Гласът на България “, „ Music Idol “, „ Dancing Stars “, “Lord Of the Chefs ”, „ България търси гений “ и други.

„ Бягство към успеха 2: Съкровището “ е тестване за експедитивност, устойчивост, ориентировка, предвидливост, дарба за работа в екип и обща просвета. Дълги преходи без отмора, хубави и неприятни метеорологични условия, както и тежестта на личния багаж са единствено част от компликациите, с които би трябвало да се оправят участниците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР