Забавният и нестандартен форматМама е добър шофьор“се завръща в своето

...
Забавният и нестандартен форматМама е добър шофьор“се завръща в своето
Коментари Харесай

Състезавайте се в „Мама е добър шофьор“

Забавният и ексцентричен формат„ Мама е добър водач “се завръща в своето пето издание, с цел да направи сутринта на20 септемвринеобикновено атрактивна, динамична и амбициозна. Както и до в този момент, в нетрадиционната конкуренция могат да се впуснат майки с детски колички, а за какво не и бащи, баби или дядовци.

Приложното каране на бебешки и детски колички в градска среда се провежда от Община Габрово и е част от самодейностите за Европейската седмица на подвижността, която се организира годишно в интервала 16 – 22 септември. Водещата тематика за 2023-а е „ Пестене на сила “.

Мястото на осъществяване на „ Мама е добър водач “ еГрадинката с мечето, а стартът ще бъде даден точнов 10:00 часа на 20 септември 2023г.

Участниците ще би трябвало да преминат по авансово разчертано трасе, като показват умения за скоростно напредване с детска количка и чевръсто справяне с няколко трудности – слалом сред конуси, еко викторина, промяна на памперс и повиване на бебе … в парка.

За най-сръчните, бързи и съобразителни участници са готови атрактивни, а за публиката са обезпечени непредвидени преживявания и доста страсти.

Регистрацията стартира в 09:30 часа, а надпреварата ще се организира от 10:00 до 12:00 часа. Участието е изцяло гратис!

" Мама е добър водач " се осъществя с поддръжката на„ Аванс “ ООД и козметична линия „ Бебо “,Драматичен спектакъл „ Рачо Стоянов “ – Габрово,Държавен куклен спектакъл – Габрово.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР