Забавните приключения на симпатягите от All Inclusive продължават с няколко

...
Забавните приключения на симпатягите от All Inclusive продължават с няколко
Коментари Харесай

Неочакван гост преобръща играта в „All Inclusive”

Забавните завършения на симпатягите от „ All Inclusive ” не престават с няколко огромни изненади в новия епизод на комедията този петък по NOVA. Нищо към този момент не е същото след горещата провокация, ориентирана към Пламен (Любен Кънев) от страна на Лили (Елена Василева). Красивото момиче явно си пада по самотния баща, а смелото ѝ предложение към него несъмнено съумява да го изненада. Каква ще е реакцията на Пламен след случилото се, дали ще попадне в плен на очарователната дама или възприятията му към Елена (София Маринкова) ще надделеят? И чия изненадваща поява ще преобърне цялото деяние, усложнявайки още повече връзките сред героите?

Гост ще има и Боян (Димитър Живков). Той ще посрещне в Албена своя непосредствен другар и бизнес сътрудник Калоян (Атанас Михайлов). За двамата следва значима договорка, която може да им донесе милиони, в случай че проведат вярно целия развой по договарянето. Наред с това, обаче, Калоян провокира значим тест за връзката сред Надя (Йоанна Начева) и Боян, тъй като има информация, която може да употребява против момичето. Каква загадка пази гостът и дали любовта ще удържи на изненадващото затруднение?

Шокираща изненада чака също Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев), които разпростират своя незабавен проект за противопоставяне против шефа на конкурентния бар на плажа. Колкото и да се пробват, двамата съдружници по този начин и не могат да се докопат до мистериозния необут, който им погажда все по-коварни номера. Научавайки секретна информация, че в комплекса всяка година се организира среща на притежателите на плажни заведения, те виждат своя късмет да се изправят очи в очи с нахалния съперник. Ще съумеят ли да се срещнат с хитрия си противник и какъв удивителен поврат ще преживеят, ще стане ясно в петък от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР