Забавлениe в движение Емил Василев преди 1 минута 1 Сподели

...
Забавлениe в движение Емил Василев преди 1 минута 1 Сподели
Коментари Харесай

LG StanbyMe Go: 27-инчов тъчскрийн дисплей, вграден в куфарче

Забавлениe в придвижване

Емил Василев преди 1 минута 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниКалин Карабойчев - 13:13 | 03.06.2023

„ Се таа брат “ е повода съдът да спре достъпа до Zamunda и Pirate Bay

IT НовиниСветлин Желев - 9:56 | 05.06.2023

Раждането на „ Черния лебед “: Девет години от „ чертежа на салфетка “ до първия полет

IT НовиниДаниел Десподов - 10:01 | 04.06.2023

Астрономите откриха странни и неразбираеми структури в Млечния път

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

LG показа портативен екран, предопределен за развлечение в придвижване. Той не се разграничава доста от обичайните портативни екрани, като се изключи обстоятелството, че се намира в куфарче с твърда обвивка. Устройството може да се употребява в пейзажен, портретен или таблетен режим и предлага до 3 часа работа с едно зареждане според от метода на потребление.

LG StanbyMe Go (модел 27LX5QKNA) е 27-инчов портативен сензорен екран с разграничителна дарба 1 920 x 1 080 и периодичност на освежаване 60 Hz, LED, който се предлага спретнат в нормално изглеждащо куфарче. Екранът се намира на регулируемо рамо и когато капакът на куфарчето е отворен, той може да бъде издигнат и завъртян в мечтаната позиция за гледане, дружно с опция за контролиране на височината и ъгъла.

Четириканалната му система от високоговорители е с оптималната мощ 20 W. Той работи със личната операционна система webOS на LG и се доставя с дистанционно управление за приложения, които не поддържат допиране. Поддържат се и Dolby Vision и Dolby Atmos.

LG вижда StanbyMe Go като устройство за разнообразна приложимост. Освен за гледане на наличие от услуги за стрийминг, той може да се употребява и за игра на игри в придвижване. Сензорният екран може даже да се сложи в плосък тип и да се употребява за игра на настолни игри посредством разнообразни приложения.

В спецификациите на LG са посочени следните размери на Go: 670 х 433 x 119 милиметра в затворено състояние и до 729 милиметра височина, когато е отворен с екран в портретен режим. Той тежи 12,7 кг, евентуално по-тежко, в сравнение с сте предполагали, само че батерията му евентуално има огромен принос за това. Устройството има документ за устойчивост MIL-STD-810H, или по-просто казано, това е боен стандарт за устойчивост.

LG StanbyMe Go ще бъде пуснат в продажба на 7 юни на цена от към 900 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР