Забавена спешна помощ в Добричко причини смъртта на възрастен мъж.

...
Забавена спешна помощ в Добричко причини смъртта на възрастен мъж.
Коментари Харесай

СЛЕД ЗАБАВЕНА ЛИНЕЙКА: Мъж почина в Добричко, лекарят не могъл да прави сърдечен масаж

Забавена незабавна помощ в Добричко аргументи гибелта на възрастен мъж. При идването, здравното лице не е способно да направи сърдечен масаж с думите: " Толкова мога ".

Възрастно семейство излиза с кола, само че на мъжа му прилошава в резултат, на което автомобилът пада в канавка.

„ Опитахме се да извадим индивида от колата. Той още беше контактен, само че в неприятно положение. Линейката не идваше. Започнах и аз да звъня на 112. Проверихме и сред първото позвъняване и моето бяха минали 20 минути ", споделя очевидецът Ивайло Василев.

След като мъжът колабира, Василев стартира сърдечен масаж, включват се и служителите на реда, тъй като липсва пулс. Накрая идва кола за спешна помощ, само че съгласно очевидеца, здравното лице, не съумява да направи сърдечен масаж с думите: „ Толкова мога ". Затова Ивайло продължава с обдишването.

„ Той въртеше очи, беше му поставена кислородна маска, която се запотяваше от дишането. Жена му държеше ръката му, той я стискаше, аз продължавах със сърдечния масаж. Ние го докарахме жив до болничното заведение, За жал след това разбрахме, че е умрял ", споделя Ивайло.

От болничното заведение в Балчик обявиха, че здравното лице е установило, че индивидът не диша и не е контактен при идване в село Рогачево, само че очевидецът е безапелационен, че той е бил жив, до момента в който пътуват с колата за спешна помощ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР