Забавен ден с много смях, но и фатални грешки на

...
Забавен ден с много смях, но и фатални грешки на
Коментари Харесай

Нови изпитания пред геймърите в „Новакът“

Забавен ден с доста смях, само че и съдбовни неточности на Вал чака нърдовете във второто предизвикателство в. Кой ще стане вторият победител в надпреварата за геймъри и за какво успеха е служебна, гледайте в новия епизод на комедийния сериал във

След под напрежение първи рунд и точка преднина за Ани с прякор Dark Slayer, новото предизвикателство пред геймърите е настолната игра Ticket To Ridе. Алфата изпитва все по-големи подозрения в уменията на Валери . В опит да го накара да се разкрие, амбициозният геймър дава правото за първи ход на Вал. Как комедийният воин с кодово име Постер ще успее да се измъкне от обстановката и каква съдбовна неточност позволява, гледайте първо във.
 Вал NOVA
Вал съумява с ловкост да се включи в играта, която в никакъв случай през живота си не е чувал, само че минута нехайство още веднъж ще го трансформира в черната овца измежду групата от нърдове. Какво ще се обърка и какво решение ще вземе водещият на надпреварата „ The Ultimate Nerd Challenge ” Константин Кънев, не пропускайте в.
 Новакът NOVA-->
Как ще приключи втората конкуренция в надпреварата и за какво успеха ще бъде служебна? Защо враждата сред Вал и Алфата се задълбочава, проследете в новия епизод на „ Новакът “ във Vbox7.com.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР