Забързаният начин на живот в големия град, модата и технологиите

...
Забързаният начин на живот в големия град, модата и технологиите
Коментари Харесай

Как да се превърнеш в Instagram звезда в 3 лесни стъпки

Забързаният метод на живот в огромния град, модата и технологиите постоянно вървят ръка за ръка.  Колкото и да ни притиска времето, постоянно намираме свободен миг да се огледаме суетно пред огледалото преди да излезем, с цел да се уверим, че новата ни чанта пасва съвършено на тези високи обувки, които нямахме самообладание да обуем. И даже в този миг да закъсняваме малко, по какъв начин да не се снимаме най-малко за едно стори?

Стилът е израз на добър усет, нюх към детайла - и се показва в доста повече неща от модата, даже и да не го подозираш. Оригиналният фийд в Instagram или пък изборът на нов телефон също са показателни за естетиката.

Да, за някои може да е непотребна суетност да отделяш време, с цел да мислиш по какъв начин да наредиш фотосите си в обществената мрежа, само че пък на всеки му става прелестно, когато отвори профил с пъстри и стилни фрагменти, които просто се допълват един различен, нали? Няма да се лъжем, всички поставяме усърдие и мисъл във фийда си, без значение дали сме инфлуенсъри, фешън икони или фотографи. Факт е, че точно Instagram е мястото, което ни сплотява и дава безкрайно поле за изява и самоизразяване.

А това би било невероятно без мобилните ни телефони. Те от дълго време към този момент не са просто средство за връзка и свързване - те са неизменима част от стила ни, израз на статут, аксесоар, който съвършено приключва всяка визия. Независимо дали сме на работа, в бар, във фитнеса или просто вървим по улицата - смарт телефонът е съвсем постоянно в ръката ни.
                             

А по какъв начин би реагирал, в случай че ти кажем, че с любовта си към модата и технологиите можеш да се превърнеш в идната Instagram звезда на Samsung?

Samsung България започва занимателен и изобретателен фотоконкурс с награден фонд 30 000 лева, в който би трябвало да последваш единствено 3 лесни стъпки, с цел да  грабнеш наградата.Предизвикателството е да се снимаш с най-готините си, съвременни и стилни облекла и новия Galaxy Z Flip4 в ръка. Все още не си се сдобил с него? Не е драма! За задачите на играта може да позираш с него в някой от магазините на комерсиалните сътрудници на Samsung, след което да направиш следното:

1. Качи фотографията в Instagram до 31.12., като не забравяш да последваш и отбележиш профила на . Профилът ти би трябвало да е обществен.

2. Добави #ZFlip4Contest в обявата ти в Instagram.
3. И последно, само че значимо - регистрирай се за присъединяване през . Лесно е, нали?

Ако пък още не си проучил всички невероятни характерности на телефона, дано ти помогнем да наваксаш небрежно! Galaxy Z Flip4 е сгъваемият мобилен телефон на Samsung, който се отличава с разнообразните FlexCam благоприятни условия на камерата, ултра стилен и моден дизайн, модерните цветове Bora лилаво, графит, розово златно и небесносиньо, подобаващи за всеки цветен градски човек с нюх за мода и жанр.
 

Жури в състав известната певица Тита () , както и извънредно харесваните инфлуенсърки Надежда Росенова () и Валерѝ Йорданова   () ще избере най-хубавите 30 фрагмента за месец октомври, ноември и декември . Тяхната селекция ще бъде качвана в Instagram профила на Samsung България всеки месец, с цел да може лайковете на аудиторията да дефинират спечелилия на месеца, който ще завоюва 5 000 лева
                             

Едни от най-популярните инфлуенсърки в България – Николета Лозанова () и Александра Петканова   () – пък ще бъдат журито, което ще избере 30 най-хубави фрагмента от месечните селекции и точно те ще се състезават за огромната премия от 15 000 лева през януари 2023!

Ключовите дати за другите стадии на състезанието са оповестени на страницата на състезанието. Пълната информация и графика на осъществяване на състезанието се съдържа в Общите условия на състезанието,.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР