За здравината на машините от предходните десетилетия вече се носят

...
За здравината на машините от предходните десетилетия вече се носят
Коментари Харесай

Хитър водач намери цаката на заключването, учуди всички СНИМКИ

За здравината на машините от предходните десетилетия към този момент се носят митове.

Въпреки че някои от обичаните модели гонят 30 години, те не престават да бъдат честа панорама по родните пътища.

Понякога обаче с колите от по-старите поколения може да зародят непредвидени неприятности и дразнещи проблеми. От разнообразни механически повреди, че даже и до дребни, само че дразнещи неразбории с елементи от купето.

А тук изкача съществено усложнение. Части може напълно да не се намерят, а в случай че ги има - цената им да забележителна. Въобще - шофьорски несгоди...

Затова и водачите не се опасяват да бъдат изобретателни, а точно сходна е случката, на която се натъкнал столичанин някъде в " Хаджи Димитър ".



На паркинга на огромен магазин стоял червен седан - нищо неизмеримо, само че вратата на машината била оборудвана с хитро приспособление.

Метални планки, боядисани също в червен колорит, се мъдрели под дръжката на вратата. Те били заключени с катанец. Функционалността  е безусловно ясна, а находчивостта на стопанина на машината изненадва. Изглежда той е решил въпросът с евентуалния проблем със заключването бързо и елементарно.

Необикновената панорама, несъмнено, се озовава във Фейсбук, където разсмива потребителите на обществената платформа.

Стопанинът на возилото не е първият, който прибягва да сходно " новаторско " решение. Преди време различен водач - този път от Пловдив, бе заключил с катанец предния похлупак на дребната си кола.

 Снимки: Tina Georgieva Dimitrova
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР