за запазване на заетостта ще продължи да действа до края

...
за запазване на заетостта ще продължи да действа до края
Коментари Харесай

Мярката 60 на 40 продължава до края на годината

за опазване на заетостта ще продължи да работи до края на годината - това планува държавно разпореждане, което е оповестено в днешния брой на Държавен вестник.
Предвижда се срокът на деяние на мярката да се удължи от 1-ви октомври до 31-ви декември, като това е второто ѝ по ред удължение.
Средствата за ще се пресмятат в размер 60 на 100 от размера на осигурителния приход за август 2020 година.
 42 млн. в допълнение за ликвидна поддръжка на дребни и междинни предприятия дава ФнФ 42 млн. в допълнение за ликвидна поддръжка на дребни и междинни предприятия дава ФнФ
Допълнителни 42 млн. лева за ликвидна поддръжка на дребни и междинни предприятия даде Фондът на фондовете (ФнФ), оповестиха оттова. Средс...
Предвижда се в обсега на деяние да се включи и по този начин нареченият в туризма.
От лятото мярката работи по нов дизайн с акцент върху хотелиерството и ресторантьорството като един от най-засегнатите браншове в коронакризата.
На съвещание на предходната седмица синдикатите и бизнесът дадоха висока оценка на мярката в настоящия ѝ тип и беше регистрирано, че с помощта на нея след оповестяването на изключителното състояние досега, са съхранени близо 300 000 работни места.
Те желаеха срокът на действието ѝ да бъде продължен и след 1-ви януари 2021-ва година и това да се регламентира законово, да вземем за пример с наредба в Кодекса за обществено обезпечаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР