За закупуването на нова техника на ОП Градини и “

...
За закупуването на нова техника на ОП Градини и “
Коментари Харесай

Отпускат 1 млн. лв. за Градини и паркове в Пловдив

За закупуването на нова техника на Оперативна програма „ Градини и “ ще бъдат отпуснати 1 000 000 лв., а на Оперативна програма „ Чистота “ близо 300 000 лв. , заяви кметът на Пловдив Здравко Димитров по време на постоянното съвещание на Общинския съвет. „ Отчетохме обстоятелството, че за „ Градини и паркове “ не е закупувана нова техника от много години, за разлика от Оперативна програма „ Чистота “. Затова беше признато предлагането, направено по време на общественото разискване на проектобюджета “, добави Здравко Димитров.
Отпуснатите средства за Оперативна програма „ Градини и паркове “ ще послужат за обезпечаване на подемна техника, автовишки, техника за косене и рязане, дробилни машини и други , които ще подкрепят работата по поддържането на парковете и зелените площи в града, както и на междублоковите пространства. Отделените пари за Оперативна програма „ Чистота “ пък ще бъдат употребявани за покупката на спомагателна техника за транспортиране на боклуци от нерегламентирани сметища, както и два контейнеровоза за обслужване на контейнерите за строителни и едрогабаритни боклуци.
 Ще има още облекчения за парковете в София - ето какви Ще има още облекчения за парковете в София - ето какви
След като заяви, че от 3 май отчасти ще бъде обновен достъпът до Витоша, кметът на София Йорданка Фандъкова сподели и нови неща за до...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР