За закупуването на нова техника на ОП Градини и паркове

...
За закупуването на нова техника на ОП Градини и паркове
Коментари Харесай

Отпускат близо 1,3 млн. лева за нова техника за парковете и чистотата в Пловдив

За закупуването на нова техника на Оперативна програма " Градини и паркове " ще бъдат отпуснати 1 млн. лв., а на Оперативна програма " Чистота " близо 300 хиляди Лв. Това заяви кметът Здравко Димитров.

" Отчетохме обстоятелството, че за " Градини и паркове " не е закупувана нова техника от много години, за разлика от Оперативна програма " Чистота ". Затова беше признато предлагането, направено по време на общественото разискване на проектобюджета ", добави Здравко Димитров.

Отпуснатите средства за Оперативна програма " Градини и паркове " ще послужат за обезпечаване на подемна техника, автовишки, техника за косене и рязане, дробилни машини и други, които ще подкрепят работата по поддържането на парковете и зелените площи в града, както и на междублоковите пространства.

Отделените пари за Оперативна програма " Чистота " пък ще бъдат употребявани за покупката на спомагателна техника за транспортиране на боклуци от нерегламентирани сметища, както и два контейнеровоза за обслужване на контейнерите за строителни и едрогабаритни боклуци.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР