За юбилеен 20-и път плажът на ваканционно селище Албена“ е

...
За юбилеен 20-и път плажът на ваканционно селище Албена“ е
Коментари Харесай

Обявиха плажа на Албена за един от най-добрите в света

За юбилеен 20-и път плажът на ваканционно населено място " Албена “ е измежду най-хубавите в света и ще бъде отличен с премията " Син байрак “ за 2018 година Решението е взето от интернационалното жури на Програма " Син байрак " по време на своето годишно съвещание за Северното полукълбо в Копенхаген (Дания), оповестява ръководителят на бранш " Спорт “ Руслан Йорданов.

Председателят на УС на българското придвижване Станимир Георгиев съобщи:
" Похвален е стремежът на Албена да предлага отлична туристическа услуга в баланс с рационално ползване на естествените дадености и качествено екологосъобразно ръководство.

Българско Движение " Син байрак " поздравява Албена за сполучливото показване и заслужената премия, за отговорността на курорта, както към Програмата " Син байрак ", по този начин и към обществото и околната среда, чиито ползи тя пази. Приветстваме екипа на Албена за упоритостта, ентусиазма, отличната работа и отдадеността на концепцията на Синия байрак, с които са образец за останалите концесионери “.

" За Албена е огромно самопризнание освен плажа да бъде измежду най-хубавите в света, само че и към този момент две десетилетия да поддържа високо качество. Плажът е гордостта на ваканционното ни населено място и част от нашия туристически артикул. Ще продължим нашата политика да опазваме околната среда и да модернизираме визията на един от най-красивите български курорти ", добави Руслан Йорданов.

Всички хора по света, които желаят да почиват на най-чистите, най-сигурните и най-добре менажираните плажове и марини, ги откриват на уеб страницата на Програмата www.blueflag.global, където са оповестени и данни за Албена с информация, фотоси и карта. Този уебсайт се е утвърдил като надеждна насочна точка за огромна част от туристите, когато желаят да изберат чудесно място за своя отдих, тъй като Програмата " Син байрак " подтиква устойчивото развиване на плажовете и яхтените пристанища посредством осъществяването на строгите й критерии. Големите тур-оператори нормално слагат изискване определените от тях дестинации за продажба да бъдат отличени със Син байрак.

Юбилейното повдигане на флага в Албена ще стане с тържествена гала.
Програмата “Син байрак " насърчава чисти и сигурни плажове и яхтени пристанища и образова цялото общество да опазва околната среда по крайбрежието, като способства, както със своето непринудено присъединяване в екологични начинания, по този начин и с ежедневното си държание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР