За яйцата може да се изпишат куп неща. Именно заради

...
За яйцата може да се изпишат куп неща. Именно заради
Коментари Харесай

Не е за вярване защо черупки от яйца се слагат в супата

За яйцата може да се изпишат куп неща. Именно поради това преди време от jenata.blitz.bg споделиха пет мита за яйцата, в които е време да спрем да имаме вяра. Редом с това разкриха, че цялостен живот сме ги белили неправилно, а то имало елементарен и необикновен метод.

Освен това от jenata.blitz.bg разкриха за какво е доста рисково да държим яйцата на вратата на хладилника , само че за сметка на това пък има хора, които полудяха по последната мода, а точно да замразяват яйцата .

Но в този момент от jenata.blitz.bg попаднаха на различен необикновен трик, обвързван не толкоз със самите яйца, колкото с черупките им.

Читателка на jenata.blitz.bg описа в писмо, което изпрати на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки , за какво поставя яйчени черупки в бульона, който вари за чорба.



Когато пробвах бульона на мъжа ми, разбрах, че цялостен живот съм го варила погрешно!

„ Най-често поставям черупките в бульона, който подготвям за супичка с месо. Цял живот имаше нещо извънредно, което ме дразнеше при приготвянето на супи, само че с този трик се преродиха, а всички вкъщи полудяха по него “, споделя дамата.

Но за какво тя поставя яйчени черупки в супата ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР