За ясни приоритети на следващите управляващи, с които да се

...
За ясни приоритети на следващите управляващи, с които да се
Коментари Харесай

Халил Летифов: Борбата за властта след изборите ще бъде безмилостно жестока

За ясни цели на идващите ръководещи, с които да се подсигурява развиването на България прикани заместник-председателят на Движение за права и свободи Хилил Летифов по Нова телевизия.

Борбата за властта след изборите ще бъде безмилостно жестока , предвижда той.

Ще седнем на масата с всички систематични партии и несистемните, които имат ясни цели . С партии, които насаждат ксенофобия няма да преговаряме.

Летифов прикани да се видят резултатите от вота. По думите му, още в предния парламент от придвижването са имали подготвеност да поддържат държавно управление на малцинството на ГЕРБ, без патриотите. Властта не е самоцел на Движение за права и свободи, само че е наложителна ясна стратегия за деяние , посочи той.

Ние в държание " анти- " не участваме. Има унищожително разрушение на разговора и сред партиите, и сред институциите, изясни народен представител.

По думите му целите на Движение за права и свободи са ясни от 30 години. Ориентацията е ясна. Още при съществуването на Варшавски контракт Доган съобщи пътя на България през НАТО и Европейски Съюз. Сега да ни питат като " Отровното трио " какво ще вършим, сподели Летифов.

Качването на гърба на господин Доган на Росенец от един политически индивид и го хвана социологията, сподели депутатът от Движение за права и свободи, визирайки някогашния правосъден министър Христо Иванов. Това е едно политическо ОПГ (организирана незаконна група!. Това бе началото на акцията.

Делян Пеевски има доста номинации. Ако участва или отсъства ще е знак, че това е решението на управлението на Движение за права и свободи. Кой има вяра на лъжите на Цветанов. Просто следващият участник, който с реторика анти-ДПС желае да успее, сподели Летифов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР