За второ поредно тримесечие е регистрирано увеличение на приходите на

...
За второ поредно тримесечие е регистрирано увеличение на приходите на
Коментари Харесай

Холдинг БДЖ“ е на печалба за първи път от 10 години

За второ следващо тримесечие е записано нарастване на приходите на БДЖ. За първите 6 месеца на годината облага на цялата група " Холдинг БДЖ " ЕАД възлиза на 13 256 000 лв.. За първи път от 10 години, групата, която включва " БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД, " БДЖ-Товарни транспорти " ЕООД и " Холдинг БДЖ " ЕАД, излиза на облага , оповестиха от Министерството на превоза и известията (МТС).

" БДЖ-Товарни транспорти " ЕООД също е на облага - от 6 904 000 млн. лв.. След отчитане на резултата от понижените инфраструктурни такси за сдружението, оперативната му облага е 2 201 000 лв.. " Товарни транспорти " са били на загуба за целия 10-годишен интервал от 2012 година до в този момент.
 Събев утвърди основаването на „ Национална компания БДЖ
Събев утвърди основаването на „ Национална компания БДЖ " ЕАД

Сред предстоящите резултати са повишение на стандарта на обслужване

От МТС изясняват, че по-високите доходи се дължат на повече изпълнени поръчки за транспорт на товари, както и на новите цени на компанията , които са обновени по отношение на пазарните условия още при започване на годината. " БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД регистрира 34% нарастване на приходите от продадени карти и билети, по отношение на същия интервал на предходната година. Освен това, от януари сдруженията за пътнически и товарни транспорти са подхванали ограничения за оптимизация на разноските.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР