За втори пореден ден народните представители не успяха да приемат

...
За втори пореден ден народните представители не успяха да приемат
Коментари Харесай

Депутатите отново не успяха да приемат Правилника за дейността на НС

За втори следващ ден народните представители не съумяха да одобряват Правилника за организация и активността на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

Малко преди края на съвещанието те съумяха да прегледат оферти, направени от ПГ на " Възраждане " и ПП-ДБ. 

Депутатите не одобриха предлагането на Никола Минчев народните представители да имат опция да дават отговор на реплики, които са направени от депутати, които не са от част от парламентарната група, а реплекираният да има право на дуплика.

Прието бе предлагането на Петър Петров всяка парламентарна група да има опция да задава по един въпрос по тематиката, с времетраене до 2 минути, на министрите, които са на чуване в Народно събрание, като предаставителите на Министерски съвет отговрарят също в границите на две минути.  

Петър Петров от ПГ на " Възраждане " направи предложение да бъде продължен работният ден на Народното събрание до приемането на всички текстове от ПОДНС. Предложението му обаче не бе признато, откакто 62 гласоподаваха " за ", 58 " срещу ", а 71 се въздържаха. Така те би трябвало да продължат с разглеждането на ПОДНС на идващото си съвещание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР