За втори път в рамките на няколко месеца д-р Марияна

...
За втори път в рамките на няколко месеца д-р Марияна
Коментари Харесай

Шефката на агенцията по трансплантации отново подаде оставка

За повторно в границите на няколко месеца доктор Марияна Симеонова подава оставката си като шеф на Изпълнителната организация по трансплантации /ИАТ/. Мотивите на доктор Симеонова са персонални, свързани с нейното професионално развиване. В околните дни министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев ще назначи нов шеф на ИАТ, като до тогава доктор Симеонова остава на поста, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

Д-р Симеонова подава оставка през юни, само че тя беше отхвърлена. Тогава здравният министър разпореди на Симеонова незабавно да приготви и идея за развиването на организацията

Екипът на Министерството на здравеопазването продължава договарянията за подписване на контракт с европейски трансплантационен център, който да обезпечи лекуването на българските жители, нуждаещи се от трансплантация на бял дроб. На заключителен стадий са диалозите с трансплантационния център в гр. Есен, Германия, за които доктор Симеонова ще продължи да спомага със своята експертиза, допълват от здравното министерство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР