За втори път в рамките на няколко дни се издъни

...
За втори път в рамките на няколко дни се издъни
Коментари Харесай

Шансът обърна гръб на Атлетико и върна интригата в Испания

За повторно в границите на няколко дни се издъни против, с което интригата за купата в Ла Лига се завърна с цялостна мощ. Днес водачът загуби с 0:2 като хазаин и разликата с остава 6 точки, само че към този момент при еднакъв брой дуели. Ако довечера отборът на надвие, ще редуцира изоставането си до единствено 3 пункта, а след три кръга следва и пряк конфликт сред двата отбора.

В сряда Атлетико беше приключил 1:1 с Леванте като посетител, което подсказа, че “жабчетата” са способни на изненади. Преди три седмици те завоюваха и с 2:1 над Реал в Мадрид.

Поражението в този момент е едвам второ за тима на от началото на сезона в Ла Лига и първо на “Уанда Метрополитано”, като другото е от “лос меренгес” през есента. “Дюшекчиите” нямаха никакъв шанс, тъй като насочиха близо 30 удара към вратата и даже удариха една греда, а Леванте стигна до два гола с единствените си два удара в очертанията.

осъществя за 1:0 в 30-ата минута, а вторият гол пристигна надълбоко в добавеното време на второто полувреме, когато вратарят на Атлетико се беше присъединил в офанзива. Топката попадна у, който на празна врата беше прецизен за 2:0. Домакините желаеха дузпа за нарушаване против Облак секунди преди попадението, само че съдиите не видяха такава.

поведе офанзивата на водача, като Чоло отново заложи на скица с трима централни бранители. В течение на мача дебют за отбора записа новият нападател.

Леванте можеше да излезе напред още в 8-ата минута, когато Моралес излезе самичък против Облак, само че не уцели вратата. Капитанът на гостите въпреки всичко съумя да вкара след половин час.

Всичко най-интересно обаче беше пред вратата на гостите. Суарес удари греда в 58-ата от фал, а две минути по-късно поради негово нарушаване в офанзива попадение на не беше прието. Веднъж и пропусна самичък против стража на противника.

Unreal technique on the free-kick from... did the 'keeper get a touch?
— LaLiga English (@LaLigaEN)
Във вторник Атлетико възобновява борбата в Шампионската лига, където за противник има. Испанците са домакините в първата среща от 1/8-финалите, само че поради проблемите с ковид мачът ще се играе в Букурещ.

Ла Лига 24 кръг, събота 20 февруари  Атлетико Мадрид 0:2краен резулат  Леванте
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР