За втори път Слави Бинев e единственият не кореец -

...
За втори път Слави Бинев e единственият не кореец -
Коментари Харесай

Слави Бинев отново в Борда на директорите на KUKKIWON

За повторно Слави Бинев e единственият не кореец - член на Борда на шефовете на KUKKIWON. Официалното гласоподаване за избор на шефовете на международното таекуондо се организира през днешния ден в южнокорейската столица Сеул. Президентът на БФТ остава единственият определен член на Борда с не корейски генезис, като казус в историята на Световната централа.

Освен, че ще повтори мандата си от 4 години, Бинев беляза безапелационна победа, нареждайки се на трето място в изборните резултати измежду 21 претендента. Преизбирането му на този пост е следващо самопризнание както за България, по този начин и цяла Европа. Той продължава да е единственият европеец в ръководещия орган на международната Таекуондо централа и представител на единия от единствено двата континента със свои делегати - Европа и Америка.

Над 6 часа и под непоколебим надзор продължи заседаването и гласуването в „ сърцето “ на таекуондо – KUKKIWON. По късно тази година предстоят и избори за президент на Световната централа, а България и Европа имат своя формален представител и фиктивен дипломат на корейския спорт, просвета и обичаи в лицето на Слави Бинев.

Тази вест идва седмица откакто страната ни семейства историческите две Световни шампионати в една страна и година и най- високия конгрес в Света на Таекуондо – Генералната Асамблея на Световната Федерация. Преизбирането на Президента на Българската таекуондо федерация е в резултат на това, че се е потвърдил неведнъж в развиването на олимпийския спорт - Таекуондо, както на европейско, по този начин и на международно равнище.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР