За втори път през този сезон Александър Везенков не получи

...
За втори път през този сезон Александър Везенков не получи
Коментари Харесай

Сито Алонсо пак скри Везенков от Бруклин

За повторно през този сезон Александър Везенков не получи опция от треньора си Сито Алонсо да покаже на Бруклин Нетс на какво е кадърен. 206-сантиметровото крило беше измежду 12-те на „ синьо-червените “ за семейството против Жовентут от 18-я кръг на Liga ACB, само че не получи и секунда игрово време, като изгледа от аварийна пейка успеха с 91:79 в каталунското дерби.

Сред 5892-те фенове в „ Палау Блауграна “ за мача се очакваше и небезизвестният някогашен баскетболист Трейджън Лангдън, който от този сезон работи като помощник на генералния управител на Нетс Шон Маркс.

Преди дни двукратният европейски първенец с ЦСКА Москва, прочут като „ Убиеца от Аляска “, беше видян измежду феновете на мача от Евролигата Уникаха – Баскония, а съгласно испанските медии, главната му цел е била да гледа онлайн Неманя Недович, който вкара 19 точки за домакините при загубата с 83:85. Очакваше се Лангдън да изгледа и изявите на Везенков против Жовентут, защото през лятото Нетс го избраха под №57 в Драфта на NBA и наблюдават изкъсо по какъв начин се развива не изключително сполучливият му досега сезон.

Не за пръв път през тази акция Сито Алонсо собственоръчно стопира 206-сантиметровото крило от това да покаже на Бруклин, че не са сбъркали с избора си през лятото. На 9 ноември представители на Нетс бяха в „ Палау Блауграна “ за мача против Анадолу Ефес от Евролигата, само че за тяхно страдание това беше първият дуел от „ изгнанието “ на Везенков отвън състава на Барса в идващите месец и половина.

picknroll.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР