За втори път да се затваря държавата и да се

...
За втори път да се затваря държавата и да се
Коментари Харесай

Любомира Ганчева: Повторното затваряне на държавата е геноцид

" За повторно да се затваря страната и да се оставят хората без никакви доходи, това към този момент не е нелепост, не е липса на знания, това към този момент е геноцид ". Така зам.-председателят на АБВ разяснява държавните анти-COVID ограничения. От първия локдаун не са последвали никакви поучения, разяснява тя и настоя за незабавни социално-икономически ограничения.
„ Не да се измислят условия, на които никой не може да отговори. Не да се чака 7-8 месеца някой да ти прегледа документите и вероятно да реши да ти даде парите, тъй като досега българските жители и компаниите получаваха опцията да аплайват за заем. Не! Нищо такова, а неотложно - по този начин, както в другите европейски страни се случва - подаваш си документите, в продължение на няколко дни получаваш уведомление, че по твоята сметка са преведени парите ", уточни Ганчева.
 Румен Петков: От през вчерашния ден шкафчето на премиера позори освен България, а и Европа Румен Петков: От през вчерашния ден шкафчето на премиера позори освен България, а и Европа
Шедьовър в дисциплината „ политическа надменност “, жанр свободен гьонсуратлък “ - по този начин водачът на АБВ Румен Петков опр...
Според нея, хората, които сега са изгубили работа си краткотрайно, би трябвало да имат сигурността, че ще получават приходите, които са имали до момента. " Бизнесът, само че освен този бизнес, който е непосредствен до премиера Борисов, също би трябвало да има и оборотните средства, и да му се смъкна тежестта за заплащане на осигуровки ", добави зам.-председателят на АБВ. 
Конкретни оферти за незабавни социално-икономически ограничения стартират от. Чрез унищожаване на оптималния застрахователен приход може да се разпредели запас към популацията и здравния бранш за повдигане на заплатите освен за времето на пандемията, безапелационен е доктор Емил Стоименов, член на Народно събрание на АБВ. 

От АБВ упорстват нарастването в заплатите на лекарите, медицинските сестри и санитарите да бъде дефинитивно, а не е единствено за периода на пандемията. " Очевидно е, че държавното управление на Борисов съзнателно подвига предизборно заплатите, залагайки капан на идващото държавно управление ", разяснява доктор Сотименов. По думите му, това е единствено замитане на казуса под килимчето и по никакъв метод няма да реши кадровия недостиг в системата. Такова половинчато повдигане на заплати опълчва цели браншове едни против други, уточни още той.
 АБВ още веднъж бият паника за имунизациите, корупция, мошеничества и несъответстващи антипандемични ограничения АБВ още веднъж бият паника за имунизациите, корупция, мошеничества и несъответстващи антипандемични ограничения
Корупция на най-високо равнище - това е обяснението, съгласно водача на АБВ Румен Петков за поръчаните 1 милиард и 700 милиона ваксини за 45...
Министерството на здравеопазването, взаимно с Министерството на финансите да направи четиригодишна тактика за увеличение на заплатите в областта на опазването на здравето до постигане на средноевропейските равнища, преизчислени, по отношение на покупателната дарба на популацията в страните членки, упорстват от АБВ. " Свободен запас за това може да се обезпечи посредством унищожаване на оптималния застрахователен приход (МОД), с цел да може заслужено да бъде разпределен ресурсът към популацията ", уточни доктор Стоименов и посочи, че в естествените и най-развити европейски страни оптимален застрахователен приход на практика няма. " Там богатите заплащат повече, а бедните по-малко. В България в този момент обаче богатите стават по-богатите, а бедните – по-бедни ", означи той.
" Ако нямахме МОД за 2019 година, страната щеше да таксува с налози още 9 милиарда лв.. Ако премахнем МОД, в здравната система ще постъпят в допълнение 725 млн. лв. ", уточни доктор Стоименов. " Това е близо 3 пъти повече от спомагателните 237 милиона, предоставени от държавното управление за нарастване на заплатите през 2021 “, изтъкна  той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР