За втори ден основната тема в социалните мрежи продължават да

...
За втори ден основната тема в социалните мрежи продължават да
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Как се вкарват пачки и кюлчета злато в охранявана от НСО вила?

За втори ден главната тематика в обществените мрежи не престават да бъдат скандалните фотоси, които се появиха в уеб страницата „ Афера “. На една от тях се вижда, че министър председателят Бойко Борисов най-вероятно спи. На другите снимки ясно проличава по какъв начин в нощното шкафче има пачки с 500 еврови банкноти и златни кюлчета, а от горната страна оръжие.
Според уеб страницата въпросните фотоси са пуснати от същия имейл адрес, който е изпратил и скандалния запис с глас, наподобяващ на този на премиера.
Коментарите не престават да бъдат забавни и разнородни и още веднъж ще публикуваме най-стойностните и любопитни от тях в обичайна ни графа " политически зоопарк ".
Ето ги и тях:
Николай Стайков (журналист)
Някой може ли да изясни, като за средноинтелигентна аудитория, по какъв начин се вкарват 6-7 пачки от най-едрите евробанкноти и 2 кюлчета злато в охранявана от НСО вила за основаване на компроматна фотография? Напъхани в гащите, в кутия от пица или в торбичка от Била?
Антон Тодоров (депутат от ГЕРБ)
Война е! Предупреждавам от много време! Но на война като на война, пленници няма да вземаме!
Костадин Костадинов (лидер на Възраждане)
Българската политика дефинитивно се трансформира в нещо, което отвращава и погнусява всеки, който даже единствено обърне взор към нея. На мен към този момент ми се повръща от нея. Вчера излязоха следващите фотоси, след следващия запис, и голямата част от нашето общество още веднъж се зарови с голямо наслаждение в мръсните чаршафи на властта (този път изразът " мръсни чаршафи " е буквален). Аз обаче имам малко по-различен взор и коментар.
Добре прочут факт е, че ние от Възраждане сме поредни и кардинални съперници на ГЕРБ и Борисов. Но когато ние имаме да кажем нещо, с което не сме съгласни, ние го заявяваме ясно и намерено, и в случай че се постанова, излизаме на улиците и площадите, с цел да ни чуят. Не пускаме записи, не пускаме фотоси. Много по-интересно ще бъде за всички българи, в случай че този (или тези), които стоят зад тези компромати, излязат и кажат всичко, което знаят. Ние, жителите, имаме правото да знаем цялата истина. А не да оставаме с усещането, че някой безусловно изнудва Борисов. Какво ще стане, в случай че той даде това, което му желаят? Изтичането на компромати ще спре и всичко ще остане постарому. Това ли желаят всички, които в този момент се радват на фотосите, записите, комиксите, картинките и други сходни? Не мисля.
Още нещо. Замисляте ли се, че всеки от нас може да бъде безотговорно наблюдаван? Моят телефон се слуша от години и аз го знам. Може би има и други форми на наблюдаване и следене над мен, това към този момент не знам. Имате ли визия какво е да живееш с мисълта, че всяка твоя дума се записва, че всяка твоя крачка се следи? Представете си, че се случва на вас, и се замислете.
Борисов не е положително решение за бъдещето на България - това е нашето непроменено мнение още от учредяването на Възраждане през 2014 година Но ние го споделяме, тъй като считаме неговата вътрешна и външна политика за неверна и нездравословна за България, а не тъй като сме гледали фотоси или слушали записи. Надявам се да ме разберете вярно - когато политиката се трансформира в кочина, в която се борят мазни шопари, всеки един естествен човек ще избяга отвратен от нея. И в нея ще останат единствено шопарите, техните клиентели, обръчи от компании, подвластни и купени гласоподователи. Което на собствен ред ще трансформира кочината във безконечна. Това ли желаете, уважаеми сънародници? Защото тъкмо това се случва сега, освен това за следващ път, хиляден път.
Петър Кърджилов (PR експерт)
Снимките от спалнята на Борисов сигурно са лично произвеждане - режисура, с цел да се отклони вниманието от аудио записа с телефонния диалог и да се удари по Президента и НСО. Също и фантасмагорията с президентския дрон.
Факт е, че към този момент подвластните медии в България популяризират подправените вести на Борисов - за спалнята, шкафчето и дрона, вместо за това какво се чува в записа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР