За втори ден хората в село Цалапица излязоха на протест

...
За втори ден хората в село Цалапица излязоха на протест
Коментари Харесай

Протест след убийството на Димитър Малинов: Жители на село Цалапица искат справедливо наказание за виновните

За втори ден хората в село Цалапица излязоха на митинг поради жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов. Те обявиха, че имат информация и за други забъркани хора, а освен обвинения, който е избягал в Германия.

Малинов изчезна на 20 юли, откакто бил на посетители на майка си. Той бе в неопределеност 7 дни преди полицията да открие тялото му. За закононарушението е обвинен 30-годишен мъж, които се намира в Германия. Издадена е европейска заповед за ареста му.

Милка Попова съобщи, че от познати и близки знаят за другите забъркани в закононарушението. „ Не мислим,че самичък един човек може да се оправи с едно ликвидиране. Един човек не може самичък да закопае гроб. Искаме правдивост и бистрота за случая “, сподели тя пред БТВ.

Според друга жителка няма навременни ограничения. Познати и другари събрали екипи за търсене още вечерта, когато липсващ Димитър, а не полицията.

„ Познавах Митко от 13-годишен. Той не беше конфликтна персона. Дали е имал спор с 30-годишния не мога да кажа. Истината я знаят единствено те. Ние сме тук, с цел да се съберем, с цел да желаяме правдивост. Няма по какъв начин един човек да извърши тази свирепост. Искаме да знаем кой е забъркан “, акцентира Полина Точева.

По думите й има записи и колата се вижда на тях, само че никой не споменавал притежателят на колата. Тя бе безапелационен, че ще стачкуват, до момента в който всички забъркани не са в пандиза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР