„“ за втора поредна седмица остава на върха в българския

...
„“ за втора поредна седмица остава на върха в българския
Коментари Харесай

Box Office: „Убийствен влак“ опази върха у нас, докато „Миньоните 2“ вече събраха над 2 млн. лв. приходи

„ “ за втора поредна седмица остава на върха в българския боксофис, като се задържа с едни гърди пред шлагера на лятото „ “, по информация на Националния кино център.

Анимацията на Illumination се радва на страховит триумф у нас със своите 2,04 млн. лева доходи. В международен мащаб пък има към този момент внушителните $343 млн. месец и половина след премиерата си, по данни на Box Office Mojo.

Новият филм на Брад Пит обаче по този начин и не събра нужната инерция, като приходите за две седмици по родните екрани се равняват на 274 768 лева, а по света те едвам доближиха $114 млн.

Неприятна изненада отчитаме за огромната премиера от предходната седмица - „ “, с Идрис Елба. Филмът ни хареса много, само че наподобява не се радва на същия интерес от публиката, тъй като дебютира на българския пазар на 4 място с продадени едвам 4 301 билета, равняващи се на 46 701 лева доходи. Любопитното е обаче, че към момента не е тръгнал по кината в Съединени американски щати и Китай, откъдето всекидневно идват най-сериозните приходи. Това е и повода продукцията да си е върнала по-малко от $5 млн. от вложените средства.

„ “ с Мария Бакалова е още по-ниско, що се отнася до зрителския интерес. Само 28 572 лева е приходът на продукцията след първия уикенд по българските екрани, а в Съединени американски щати изкара скромните $3,6 млн. досега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР