За втора поредна събота феновете на бойните спортове ще имат

...
За втора поредна събота феновете на бойните спортове ще имат
Коментари Харесай

SENSHI предлага на феновете на бойните спортове втори майсторски клас с кикбокс легендата Семи Шилт

За втора поредна събота почитателите на бойните спортове ще имат опция да се включат в майсторски клас, управителен от кикбокс величието и четирикратен първенец на Сериите К-1 Семи Шилт. Втората онлайн подготовка с нидерландската кикбокс легенда ще се организира в събота – на 18-ти април, от 18 часа българско време.
Всеки, който желае да се включи в майсторския клас, би трябвало да изтегли авансово приложението StarLeaf, през което ще се проведео видео тренировката, и да се записва гратис ТУК!

Регистрираните ще получат на електронната си поща назад писмо с дата, час и код за тренировката, с който ще могат да се включат през приложението 30 минути преди да нейния старт. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, късмет да упражняват онлайн със Семи Шилт ще имат единствено първите 100 записали се.


Първото особено онлайн издание с нидерландската легенда се организира предходната събота (11-ти април) и беше посрещнато с доста възторг и отлични мнения. Инициатавата на SENSHI и четирикратния първенец на Сериите К-1 Гран при Семи Шилт е част от апела да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited и апела да останем у дома и да упражняваме отдалечено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР