За втора поредна музикална компания "Пайнер" няма да раздава годишни

...
За втора поредна музикална компания "Пайнер" няма да раздава годишни
Коментари Харесай

Митко Пайнера тежко посече Галена и Коцето!

За втора поредна музикална компания "Пайнер " няма да раздава годишни награди, Галена и Коцето най-тежко ще пострадат от това решение. Галена и Константин бяха несъмнено най-хубавите фолкаджии и щяха да се приберат със статуетки, само че в този момент ще останат с празни ръце, научи HotArena.

Още предходната година Пайнера взе решение да не раздава награди, защото към церемонията постоянно има напрежение и кавги сред изпълнителките. Битката за певица на годината съумя да скара Галена и Преслава, които в продължение на десетилетие бяха неразделни приятелки и даже живееха дружно. Преди две години Галена отсвири премиите, защото в задатък научи, че статуетката отива при Преслава, а самата тя хвърли колосални старания и средства за песни и клипове, които останаха недооценени.

"Има известна доза напрежение и неспокойствие сред самите реализатори около премиите, само че то е по-скоро спортна завист ", разяснява дипломатично Митко Пайнера. От музикалната му компания царува цялостно безмълвие по тематиката със статуетките. Традиционно те се раздават в края на февруари и тази година срокът за номинации от дълго време е изтърван.

Безспорно тежко ще понесе обстановката Константин, който през последните години беше в сянката на младите си сътрудници Фики и Галин. Младежите неразделно бяха преди всичко, а за по-стария им сътрудник нямаше премия. През последните месеци кариерата на Коцето потегли внезапно нагоре. Певецът взе участие в риалити шоуто "Биг брат " и беше поканен в предаването за фалшификати "Като две капки вода ". Тези триумфи ще останат без премия и това евентуално е подразнило изпълнителя, който също крепко се труди на музикалното поле.

На церемониите по раздаването на премиите през годините певиците са се карали освен поради огромните оценки, само че и поради дреболии. Имаше борби коя да открива и закрива концерта, коя ще блесне с по-мащабна хореография и даже коя ще надцака колежките си с по-разголена рокля. Всички тези битовизми доведоха до края на традицията да се дават статуетки, безапелационни са музикалните фенове, написа "България през днешния ден ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР