За втора поредна музикална компания Пайнер няма да раздава годишни

...
За втора поредна музикална компания Пайнер няма да раздава годишни
Коментари Харесай

Митко Пайнера тежко посече Галена!

За втора поредна музикална компания " Пайнер " няма да раздава годишни награди, Галена и Коцето най-тежко ще пострадат от това решение. Галена и Константин бяха несъмнено най-хубавите фолкаджии и щяха да се приберат със статуетки, само че в този момент ще останат с празни ръце, научи HotArena.

Още предходната година Пайнера взе решение да не раздава награди, защото към церемонията постоянно има напрежение и кавги сред изпълнителките. Битката за певица на годината съумя да скара Галена и Преслава, които в продължение на десетилетие бяха неразделни приятелки и даже живееха дружно. Преди две години Галена отсвири премиите, защото в задатък научи, че статуетката отива при Преслава, а самата тя хвърли колосални старания и средства за песни и клипове, които останаха недооценени.

" Има известна доза напрежение и неспокойствие сред самите реализатори около премиите, само че то е по-скоро спортна завист ", разяснява дипломатично Митко Пайнера. От музикалната му компания царува цялостно безмълвие по тематиката със статуетките. Традиционно те се раздават в края на февруари и тази година срокът за номинации от дълго време е изтърван.

Безспорно тежко ще понесе обстановката Константин , който през последните години беше в сянката на младите си сътрудници Фики и Галин. Младежите неразделно бяха преди всичко, а за по-стария им сътрудник нямаше премия. През последните месеци кариерата на Коцето потегли внезапно нагоре. Певецът взе участие в риалити шоуто " Биг брат " и беше поканен в предаването за фалшификати " Като две капки вода ". Тези триумфи ще останат без премия и това евентуално е подразнило изпълнителя, който също крепко се труди на музикалното поле.

На церемониите по раздаването на премиите през годините певиците са се карали освен поради огромните оценки , само че и поради дреболии. Имаше борби коя да открива и закрива концерта, коя ще блесне с по-мащабна хореография и даже коя ще надцака колежките си с по-разголена рокля. Всички тези битовизми доведоха до края на традицията да се дават статуетки, безапелационни са музикалните фенове, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР