За втора поредна година Теа Арезу от Спортен клуб Аргус

...
За втора поредна година Теа Арезу от Спортен клуб Аргус
Коментари Харесай

Теа Арезу е Спортист №1 на Казанлък за втора поредна година

За втора поредна година Теа Арезу от Спортен клуб „ Аргус ММА “ с треньор Красимир Аладжов завоюва премията Спортист на Казанлък. Тя беше отличена след гласоподаване на общинска комисия, а премията беше връчена на обичайна гала, която се състоя довечера в Града на розите. Теа Арезу има многочислени триумфи на спортния терен през миналата 2022 година, сред които бронзов орден Европейското състезание за дилетанти в Италия, както и самопризнания от Българската спортна федерация по ММА.  

Плакет за второ място в класацията и грамота за висок принос в областта на спорта в Казанлък получи Илиян Дянков от Спортен клуб по карате,,Шори Доджо “, а под номер три комисията класира състезателя  Любомир Богданов от Клуб по таекуондо,,Кентавър “ с треньор Николай Богданов, който е притежател на премията за Спортист на Казанлък през 2018 година. 

Статуетка за повсеместен принос за развиването на спорта в община Казанлък беше връчена на Футболен клуб (ФК) „ Розова котловина “ с президент Георги Мермеклиев, а тим на годината стана Волейболен клуб „ Казанлък “ с ръководител Васил Аргиров и изпълнителен шеф Деко Григоров. За треньор на 2022 година беше определена Мариана Ламбова, която изведе не първите национални места ансамбъла и състезателките по художествена гимнастика на града.  

Отличени бяха и десетте най-хубави спортисти на Казанлък, както и млади спортни очаквания на града. Раздадени бяха и специфични награди на най-малките спортисти, както и няколко оценки за личностни достижения. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР