За втора поредна година Приморско се превърна в музикален център

...
За втора поредна година Приморско се превърна в музикален център
Коментари Харесай

Композитори на Martin Garrix и Tiësto създават песни за Евровизия в Приморско

За втора поредна година Приморско се трансформира в музикален център на България. В продължение на повече от две седмици през август в морския град се организира интернационалният изобретателен лагер " Primorsko Creative Camp 2021 ".

В центъра на събитието е основаването на евентуални песни за състезанието Евровизия, като фокус са интернационалните пазари. Музикален хазаин на изобретателния лагер беше Виктория - българският представител на състезанието Евровизия 2020 и 2021. Талантливата българка е освен певица, само че и създател на музика и текст.
Сред участниците в " Primorsko Creative Camp 2021 " бяха сполучливи основатели на музика и текст от Нидерландия, които са работили със международните музикални звезди Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Cascada и Парис Хилтън. Нидерландските музикални продуценти, композитори и текстописци Тони Корнелийсен, Люк Ван Биърс, Айми ван дер Вел и Kéwork работиха в Приморско по основаването на евентуални песни за състезанието Евровизия, който ще се организира през май 2022 година в Италия.



Геновева Христова, уредник на събитието от страна на Ligna Studios споделя: „ Много сме горди, че за втора поредна година успяхме да доведем на Българското Черноморие сполучливи интернационалните представители на изобретателните промишлености, които да основават наличие тъкмо в България. Искам да благодаря още веднъж на доктор Германов и Община Приморско за поддръжката, както и на страхотните Forest Beach Resort. В средата на септември за всички почитатели на Евровизия в България ще има доста приятна изненада. "

Международният изобретателен лагер " Primorsko Creative Camp 2021 " събра на едно място представители на музикалния бизнес, създатели на музика и текст, експерти в региона на киното, малкия екран, танцовото изкуство и връзките от България и Европа. Събитието се организира с поддръжката на Община Приморско и хотел Forest Beach Resort и се провежда от музикалната компания Ligna Studios и от консултантската компания Entiendo.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР