За втора поредна година Обединена българска банка предизвиква служители, клиенти

...
За втора поредна година Обединена българска банка предизвиква служители, клиенти
Коментари Харесай

ОББ ви предизвиква: Кой най-бързо ще преодолее 48 етажа и 1012 стъпала?

За втора поредна година Обединена българска банка провокира чиновници, клиенти и спортисти на рисково съревнование по стълбите на 24-етажния билдинг "Милениум Център ". Бягането нагоре-надолу е от партера до "тавана " - общо 1012 стъпала, а денивелацията е "само " 190 метра.

"ОББ Vertical Run " ще се организира на 12 ноември от 17 часа. До присъединяване ще бъде позволени единствено авансово записалите се кандидат-катерачи. Състезателите ще бъдат разпределени в три разнообразни групи - Team Blue (служители на сдруженията от KBC Груп в България), Open (външни участници) и Pro (професионални атлети). Организаторите са сложили предел от 300 участници, с цел да се обезпечи обикновено протичане на самата конкуренция.

За призьорите във всяка обособена група са планувани парични награди в размер на 300, 200 и 100 лв. (за първо, второ и трето място). Всички приключили до 10-о място ще получат предметни награди, а всеки един участник, приключил сполучливо трасето, ще получи орден. Състезанието е без такса за присъединяване, а уредниците приканват участниците да носят само... положителното си въодушевление.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР