За втора поредна година лидерът на партия Има такъв народ

...
За втора поредна година лидерът на партия Има такъв народ
Коментари Харесай

Слави Трифонов отново скри имуществото си

За втора поредна година водачът на партия " ИТН " Слави Трифонов продължава да крие имуществото си от обществото, а антикорупционната комисия (КПКОНПИ) към момента не е оповестила, че е почнала регламентираната в закона инспекция по случая " Трифонов ".
Прочетете още
Лидерът на Има Такъв Народ отхвърля да извърши закона от встъпването си в Народното събрание през 2021 година насам. Той беше задължен да подаде декларация първо като депутат, а по-късно - като водач на партия. Всеки политически водач, получаващ държавна дотация, би трябвало да подаде встъпителна декларация, в която да заявява имуществото си, съобщи mediapool.

Доскоро името на Трифонов даже не фигурираше в листата на КПКОНПИ на неподалите в период декларация, само че към този момент е включен в него, излиза наяве от най-новите данни в обществения указател на антикорупционната комисия, настоящи към 5 август 2022 година

При неподаване на декларация КПКОНПИ би трябвало да сформира акт за нарушаване на Слави Трифонов. Той може да направи писмени възражения по него, с които да изясни аргументите за неподаването на декларацията.

До този миг Слави Трифонов не е коментирал аргументите за неподаването на имуществена декларация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР