За втора поредна година Левски успя да реши проблема със

...
За втора поредна година Левски успя да реши проблема със
Коментари Харесай

Левски успя да реши един от най-големите си проблеми

За втора поредна година Левски съумя да реши казуса със своя лиценз за идващия сезон в българския хайлайф, осведоми Мач телеграф.

Както е известно, през предходната пролет това стана със закъснение. Причината беше, че комисията на БФС изиска „ сините “ и Локомотив Пловдив да изчистят някои дупки в документите си. В последна сметка и двата тима съумяха, а на " Георги Аспарухов " затвориха устите на враговете си, които им чертаеха черно бъдеще.

Сега от началото на годината началниците се постараха да чистят отговорности, които наследиха. Те бяха свързани най-много с напусналите футболисти в края на предишното състезание, а и малко преди него.

В момента чужденците, с които разполагат столичани, стоят на „ Герена “ на почтена дума. Причината за това е, че клубът влезе в режим на закъснение на още една заплата. Това дава опция на легионерите да разтрогнат договорите си на момента. На този стадий обаче нито един от тях няма такова желание или най-малко не го е изказал гласно.

Известно успокоение ще настане с парите, които Левски ще получи за прехвърлянето на Найджъл Робърта. Освен това отпадането на ограниченията против COVID-19 ще даде късмет за рестарт на акцията с членските карти, която беше замразена поради възбраната за скупчване на хора на едно място. Продажбата на виртуални билети за мача с Лудогорец също може да донесе прочут доход.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР