За втора поредна година Kaufland България бе отличена с наградата

...
За втора поредна година Kaufland България бе отличена с наградата
Коментари Харесай

Kaufland България е обявена за „Работодател на годината“ за пореден път

За втора поредна година Kaufland България бе отличена с премията „ Работодател на годината “ от b2b Media Employer Branding Awards. Най-голямата комерсиална верига сграбчи влиятелното отличие за цялостната си политика в региона на човешките запаси в оспорваната конкуренция за най-високи достижения в построяването и ръководството на работодателската марка сред водещи компании. Kaufland България получи още две златни награди в категориите  Education innovation и Employer branding event в седмото издание на състезанието, проведен от b2b Media. 

„ Като водач на пазара на съвременна търговия и максимален частен шеф в страната, наша отговорност е да постановяваме най-хубавите работодателски практики, които да се трансформират в пример за целия трудов пазар. Припознали сме като наш главен ангажимент благосъстоянието освен на всеки сътрудник, само че и на неговото семейство. Затова тактиката ни на шеф стартира с всеобхватната грижа за всеки член на екипа в персонален и професионален проект, минава през подсигуряването на кариерното му развиване, и стига до основни аспекти като гарантиране на цялостна задоволеност от работата, поддържане и поддръжка на физическото и психическото здраве. “, разяснява Мила Вълкова, старши управител на отдел „ Подбор, работодателска марка и обосноваване и задържане “.

Kaufland България получи първо място и в категорията Education innovation за своя новаторски, структуриран и многопластов метод и голям брой начинания в поддръжка на образованието. Кариерното развиване на младежите в страната е приоритет, в който компанията целеустремено и дълготрайно влага. Ритейлърът интензивно инициира лични просветителни планове с практическа устременост и поддържа партньорски начинания с една доста значима последна цел – реализиране на директна връзка сред образованието и бизнеса. През 2023 година компанията започва първата по рода си ритейл академия - Бизнес академия Kaufland-УНСС, в партньорство с най-големия стопански университет в България, а при започване на март тази година стартира и втори сезон на програмата. Тя е ориентирана към студенти, имащи за цел да основат сполучлива кариера в областта на модерната търговия и се концентрира върху построяването на на практика умения, съобразени с настоящите трендове и провокации в бизнеса.

Златното отличие в категорията Employer branding event е присъдено от журито на Kaufland България за сполучливото имплементиране и изобретателния метод при организирането на събития като част от работодателската тактика на компанията. Организираните от ритейлъра събития включват както специфични празненства по корпоративни мотиви и реализирани триумфи в компанията, по този начин и тиймбилдинг интензивности и  действия, които са свързани с интензивно включване на екипа в обществено виновните задължения на Kaufland, акции за залесяване и разчистване, спортни празници и други. Индивидуалният изобретателен метод към всяко събитие подсигурява ангажираността на членовете на екипа и подобряването на средата в компанията.

Получените награди от b2b Media Employer Branding Awards са следващото доказателство за сполучливата работодателска политика на Kaufland България. В началото на 2024 година компанията се сертифицира сполучливо за шеста поредна година с рекорден резултат като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute, с помощта на положителните й практики в региона на човешките запаси.

За Kaufland България:

Kaufland България е водач в бранша на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 чиновници. Шест следващи години компанията е сертифицирана като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. От началото на 2022 година досега одобряването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 55 оценки в най-оспорваните категории на значими състезания като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. За втори следващ път през 2023 година компанията заслужи и влиятелното първо място като „ Най-добър шеф “ съгласно класацията на Career Show Index 2023, както и Любим интернационален шеф от единствената в България напълно потребителска ранглиста My Love Marks.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР