За втора поредна година жителите и гостите на Мездра ще

...
За втора поредна година жителите и гостите на Мездра ще
Коментари Харесай

Мотор шоу „Полицейска Академия“ ще се проведе за втора поредна година в Мездра

За втора поредна година жителите и гостите на Мездра ще имат опция да се насладят на атракционното шоу на колела „ Полицейска Академия “. То се провежда от oбщина Мездра, взаимно с „ Мотор Шоу Ентъртеймънт “.
Събитието ще стартира на 30 април /понеделник/, с два парада на колите по основните улици на Мездра – от 10:00ч. и от 16 часа. На идващия ден -1 май, в двора на ПГ по МСС в Мездра феновете на високите скорости и адреналина ще имат опцията да се насладят на спиращи дъха каскади, от особено подготвени каскадьори, които ще разиграят блестящи истории и трагични подиуми.
Атрактивните номера включват шофиране на автомобил на две гуми, рисков дрифт с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни осъществявания по време на ръководство на АТВ, проява с мощен автомобил драгстер, катурване с мотор и други.
Шоуто „ Полицейска Академия “ е основано и продуцирано от Иво Долапчиев, работил дълги години с най-хубавите каскадьори и продуценти в развлекателния бизнес в Италия.
Атракционното мотор шоу е освен проява на майсторски каскадьорски умения. Целият театър е зависещ на сюжетна линия и всички участници имат своите функции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР