За втора поредна година Футболен клуб Оборище реализира благотворителна инициатива

...
За втора поредна година Футболен клуб Оборище реализира благотворителна инициатива
Коментари Харесай

ФК Оборище реализира за втори път благотворителната инициатива „Заедно за децата”

За втора поредна година Футболен клуб Оборище осъществя благотворителна самодейност „ Заедно за децата ”. И през тази акция, както и през предходната година, бяха събрани училищен принадлежности – раници, несесери, тетрадки, писалки, бои и пособия. Инициативата бе огласена от старши треньора на клубa господин Кириакос Георгиу, подкрепена от Футболен клуб Лудогорец и Община Панагюрище.

Дарението получиха потребителите на Център за работа с деца на улицата „ Надежда “, град Панагюрище на 6 февруари. Заместник кметът на Община Панагюрище, госпожа Галина Матанова, поздрави екипа на ФК Оборище за благородната самодейност, като акцентира, че в името на положителни дела постоянно ще срещат съпричастието и поддръжката на управлението на община Панагюрище. Футболистите дадоха обещание на децата взаимни тренировки. Ентусиазирани от бъдещите срещи на стадиона, с доста вяра и непринудена признателност, учениците изпратиха донорите, рецитирайки „ Аз съм българче “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР