За втора поредна година фен клуб "Ман Сити България" е

...
За втора поредна година фен клуб "Ман Сити България" е
Коментари Харесай

Ман Сити България организира втори благотворителен турнир у нас

За втора поредна година почитател клуб "Ман Сити България " е уредник на благотворителния шампионат по футбол на дребни малки врати сред задгранични футболни почитател клубове от България.

През 2021 година самодейността събра съвсем 2000 лева, които бяха дарени на дребната Стаси, лекуваща се от ДЦП. На шампионата, който тогава се организира в края на месец юли, присъединяване взеха фен-клубовете на Евертън, Саутхямптън, Челси, Лийдс, Нюкасъл, Милан и несъмнено – Ман Сити. Победител стана тимът на Саутхямптън.

Изключителна поддръжка за първото издание на благотворителния шампионат оказаха няколко дами, за които футболът е обичана игра, предопределение и професионален път. Това бяха девойките от „ Скрити лимонки “, които проведоха ликвидация на книги в границите на конкуренцията и футболист №1 за 2021 година в женския футбол – Симона Петкова. Симона изигра няколко срещи като част от тимовете на разнообразни почитател клубове. Звездата на швейцарския Йънг бойс не стопира да оказва помощ и в сегашното издание на шампионата като даде 3 броя от своята книга „ Футболно странствуване “ за благотворителния търг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР