За втора поредна година България е домакин на Седмица на

...
За втора поредна година България е домакин на Седмица на
Коментари Харесай

Камата и олимпийски шампиони отправят послание за мир в специален късометражен филм

За втора поредна година България е хазаин на Седмица на мира. По този мотив организацията " Пробег на мира ", Националната гвардейска част и Асоциация " Докосни дъгата " показват специфичен късометражен филм, озаглавен " Гласове за мир ", в който присъединяване взимат най-успешният български футболист Христо Стоичков и редица български олимпийски и международни първенци - състезателките по художествена гимнастика Ренета Камберова и Мадлен Радуканова, каратеката Ивет Горанова, боксьорката Станимира Петрова и джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков. Във видеото вземат участие още бегачите от интернационалната щафета " Пробег на мира " и представители на Националната гвардейска част.

Краткият филм, който е по концепция на " Пробега на мира " и идея на Асоциация " Докосни дъгата ", има за цел да въодушеви съответни стъпки за постигането на мир.

Тази година Пробегът на мира, Асоциация " Докосни дъгата " и Дружество за Организация на обединените нации в България провеждат редица начинания, отдадени на мира в разнообразни формати, като формалното честване на Mеждународния ден на мира ще се организира на 23 септември в град Пазарджик, където специфични посетители ще бъдат Христо Стоичков, изтъкнати спортисти и публични лица.

Церемонията ще включва връчване на премията " Почетен факлоносец на мира ". С нея се удостояват хората, които влагат безкористно гениите и силата си в работа на идеята на мира, проявявайки мощ на духа, съчувствие и добрина, помагащи за превръщането на нашия свят в обединен дом на мир и естетика.

След церемонията Стоичков ще направи и първа копка на новаторския интернационален план, който Община Пазарджик започва - " Градина на света " в Парк-Остров " Свобода ".
 И Стоичков отдаде респект на кралицата: Бог да елементарни великата Елизабет II
И Стоичков отдаде респект на кралицата: Бог да елементарни великата Елизабет II

" Имах достойнството тъкмо пред нея да подвигна купата на Шампионската лига "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР