За втора поредна година Академията на МВР е домакин на

...
За втора поредна година Академията на МВР е домакин на
Коментари Харесай

ГДБОП организира благотворителен турнир за децата на свои загинали колеги

За втора поредна година Академията на Министерство на вътрешните работи е хазаин на благотворителен шампионат „ Калоян, Иван и Цвети “ – имената на три деца, чиито родители са били част от системата на Министерство на вътрешните работи, само че са умряли.

Турнирът, в който вземат участие 31 тима от разнообразни структури на вътрешното министерство, се провежда от сътрудниците на умрелите от Главната дирекция „ Борба с проведената престъпност “. Две са главните спортни дисциплини – физическо натоварване и пукотевица . Със събраните дарения ще бъдат подкрепени Калоян и Иван, които към този момент са в VI и VII клас, и Цвети, която е второкурсник в Академията на Министерство на вътрешните работи .

Участниците в благотворителната самодейност бяха поздравени от заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин .

„ Убеден съм, че в това съревнование ще покажете професионални умения. По-важното обаче е, че с организирането му давате образец за човещина и грижовност “.

На основни места във висшето образователно заведение на Министерство на вътрешните работи са сложени кутии за дарения , в които всеки може да остави заделените от него средства за идеята. Отворени са и дарителски сметки.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР