За втора година Община Пловдив ще бъде домакин на форума

...
За втора година Община Пловдив ще бъде домакин на форума
Коментари Харесай

Пловдив ще бъде домакин на Живот и кариера - защо в България?

За втора година Община Пловдив ще бъде хазаин на форума " Живот и кариера -защо в България? “. Събитието ще се състои на 27 март в Конгресния център на Международен панаир Пловдив с нови гост-лектори и щандове на 31 от най-отговорните компании в страната.  В рамките на 5 часа, с изключение на вдъхновяващи истории на триумфа, посетителите ще могат и персонално да се срещнат с евентуални бъдещи работодатели. Събитието е изцяло гратис, само че се изисква предварителна регистрация на.

Тъй като форумът бе отсрочен през месец януари поради пика на Ковид вълната, уредниците припомнят, че всички направени регистрации ще важат за 27 март без потребност от нова легализация.

По традиция събитието " Живот и кариера - за какво в България “ ще бъде намерено от създателите на платформата Bulgaria Wants You – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

" Целта е да се стимулират присъстващите да се развиват у нас и да ги срещнем с опциите за работа, които фирмите в България дават. Посетителите ще получат скъпи препоръки от професионалния и житейски опит на осъществени бизнесмени и бизнес водачи. Посланието към всички в залата ще бъде едно – " Намери причина да останеш “ – описа Андрей Арнаудов.

Икономистът Николай Василев, Дарин Маджаров, IT бизнесмените Димитър Караиванов и Стефан Григоров, както и Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions, ще бъдат част от лекторите на форума.

Събитията са подкрепени от Асоциацията на индустриалния капитал в България, а bTV Media Group е извънреден медиен сътрудник.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР