За всяка майка моментите, когато децата ѝ правят нещо за

...
За всяка майка моментите, когато децата ѝ правят нещо за
Коментари Харесай

Закуската, която Дрю Баримор ще помни винаги

За всяка майка моментите, когато децата ѝ вършат нещо за първи път, са извънредно вълнуващи и оставят спомен за цялостен живот.
 Дрю Баримор, #TheWayItLooksToUs и едно ново предизвикателство
Дрю Баримор намерено за родителството

Какво показа актрисата за своя опит

А в случай че това нещо е направено с любов особено за нея, няма по какъв начин тя да не желае да се похвали на целия свят - знаем си ги майките какви са. Изключение не вършат и известните - като Дрю Баримор да вземем за пример.

Наскоро звездата от " Ангелите на Чарли " показа фотография на апетитно изглеждащи яйца на очи в профила си в Instagram и изясни за какво те са толкоз специфични за нея.

" Дъщеря ми направи тази закуска за мен и мисля, че това може да е един от най-хубавите моменти в живота ми. Изглежда ги е готвила, до момента в който аз съм правила нещо друго. Изцяло сама и доста ме изненада! За мен е чест. Впечатлена съм. Ще вардя този миг в сърцето си ", написа гордата майка.

Дрю Баримор има две дъщери - Олив, на осем, и Франки - на шест и половина. Те са от някогашния ѝ брачен партньор Уил Копелман, с който се раздели през 2016 година Гордата майка не посочи коя от двете дъщери е направила закуската, само че въпреки всичко допускаме, че е била огромната.
 Дрю Баримор, списание InStyle, отлсабването и напъните, които актрисата поставя
Усилията, които Дрю Баримор поставя за тялото си

Не е елементарно, само че актрисата не се отхвърля

Актрисата Ейми Шумър незабавно разяснява: " И наподобява толкоз добре! ", а журналистката Савана Гътри напряко си призна, че не може да направи пържено яйце толкоз добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР