За всяка една зодия има много митове, които трябва да

...
За всяка една зодия има много митове, които трябва да
Коментари Харесай

10 стереотипa за зодия Лъв, които са изцяло погрешни

За всяка една зодия има доста легенди, които би трябвало да бъдат разбулени. В тази публикация вършим това за зодия Лъв като гледаме най-честите неверни показа за тях. 
1. Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието
Обикновено се счита, че Лъвовете обичат да бъдат център на внимание когато и да е, само че това е значително погрешно. Докато те обичат да им се обръща внимание, те не обичат прекалено много погледи към тях. Лъвовете избират да им бъде обърнато внимание от индивида, с който са и се пробват да се свържат, вместо от цяла стая непознати.
2. Искат да бъдат третирани като кралски особи
Не разбирайте неправилно и това предпочитание да бъдете уважавани - Лъв не е примадона, а просто провокира същото почитание, което отдава на другите.

3. Те процъфтяват в драмата
Да си трагичен и да си буен са две доста разнообразни неща. Вместо това Лъв приказва за нейните отзиви много буйно, от време на време наскърбява хората, само че в никакъв случай няма смисъл.
4. Лъвовете са контролиращи
Лъвовете нямат проблем да оставят другите хора да поемат контрола върху обстановките, в случай че наподобява, че знаят какво вършат. Те обичат да вземат решение проблеми и да измислят нещата, тъй че постоянно поемат контрола, в случай че никой различен не се ускори.
5. Лъвът може да бъде леден като лед
Лъвовете не носят страстите си на ръкавите си, само че се грижат за възприятията на своите другари, семейство и даже непознати.
6. Те са доста придирчиви
 Какво научи от 2020-та година всяка зодия? Какво научи от 2020-та година всяка зодия?
Краят на годината е време за равносметка. Обикновено това е моментът, в който гледаме обратно към миналите 12 месеца, с цел да забележим какво...
Лъвовете не са придирчиви единствено с цел да бъдат сложни. Те просто са склонни да знаят какво харесват и какво желаят и не желаят да се задоволят с по-малко.
7. Те са егоисти
Лъвовете са доста задвижени и фокусирани върху постигането на задачите си. Що се отнася до шерването, услугата за другари и помагането на непознати, Лъвовете са доста великодушни.
8. Лъвовете са обществени пеперуди
Само тъй като хората са склонни да бъдат привлечени към Лъвовете, това не значи безусловно, че са страхотни в обществено отношение. Всъщност, Лъв може да бъдат доста срамежливи, интровертни, което затруднява да  свързването им с хората.
 Каква е тайната мощ на всяка зодия Каква е тайната мощ на всяка зодия
Овен Изобретяването на огъня, колелото, лечението и всяко друго диво изобретение, което в миналото е служило на човечеството. Овенът е въплът...
9. Те са необикновено арогантни
Лъв излъчва убеденост и това може да бъде извънредно плашещо за другите. 
10. Зодия Лъв има безценен усет
Лъвовете, в действителност, се грижат за качеството, а не за количеството. 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР