За всяка една ситуация в общината трябва да се намери

...
За всяка една ситуация в общината трябва да се намери
Коментари Харесай

Корнелия Маринова: За всяка ситуация търсим гъвкаво, работещо решение

За всяка една обстановка в общината би трябвало да се откри гъвкаво, работещо решение, няма крайни решения. Така отговори кметът на Община Ловеч на въпрос по какъв начин се оправя българската община по време на изключителното състояние поради пандемията.
На 11 декември тя беше посетител в предаването „ Свободна зона “ на журналиста Георги Коритаров по ТВ Европа. На въпрос за локалните междупартийни връзки Корнелия Маринова сподели: „ Работим доста по-позитивни, по-рационално от преди, търсим общи решения, в една диалогична форма сме “.
 Кмет и зам.-министър наградиха възпитаник от Ловеч за смела постъпка Кмет и зам.-министър наградиха възпитаник от Ловеч за смела постъпка
Няколко награди получи седмокласникът Николай Стефанов Борисов от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч, който неотдавн...
Информационният мотив за изявлението беше  постъпката на ученика Николай Стефанов Борисов от Профилираната природо-математическа гимназия  в Ловеч, който наскоро избави човешки живот. В студиото този случай повдигна въпроса за човешката отговорност и взаимност – дефицитни качества в нашето общество, и дали добротата е самотно занятие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР