За всичко това, което излиза днес по мой адрес, в

...
За всичко това, което излиза днес по мой адрес, в
Коментари Харесай

Даниел Александров за обвиненията в блудство: В дъното на всичко стои моят развод

" За всичко това, което излиза през днешния ден по мой адрес, в дъното е моят бракоразвод, който е към този момент от месец и половина-два и се опитахме да го запазим в загадка ", съобщи пред публицисти депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Александров, чийто имунитет бе пожелан от прокуратурата.

" Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е правилно, заставам зад името си и всичко това ще потвърдя в съда ", безапелационен е Александров, който е някогашен играч от националния тим на България по битка типичен жанр с три извоювани медала от европейски шампионати.

Той посочи, че не желае да намесва брачната половинка си, тъй като е майка на детето му и ще се опита да резервира достолепието ѝ.

31-годишният Даниел Александров не отговори дали самичък ще даде имунитета си.

Софийската градска прокуратура предложи по-рано през днешния ден на основния прокурор Иван Гешев да изиска от Народното събрание да снеме имунитета на народен представител, посочен с букви Д.А. Причината е следствие, в което са събрани доказателства, че на 7 май 2023 година в село Бистрица, посредством приложимост на мощ, националният представител е направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР