За всички свободни хора, които вярват, че пътят на българия

...
За всички свободни хора, които вярват, че пътят на българия
Коментари Харесай

Денков и Петков: ПП ще бъдем проевропейска и антикорупционна опоз...

" За всички свободни хора, които имат вяра, че пътят на българия е към Европа - Политическа партия ще бъдем проевропейска и антикорупционна съпротива на ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ще създадем всичко допустимо за промени и естествени институции ", съобщи Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната ". 

" Знаем, че една от грешките ни беше, че не комуникирахме задоволително с вас. Независимо то това какво предложи Борисов, ние ще бъдем съпротива. Няма да позволим да си мислят, че ще се върнат старите времена ", добави Петков. 

 

" За всички пораженчески гласове желая да кажа - гледайте реванша " , сподели Петков.

 

" Искам да благодаря на всички гласоподаватели, които ни поддържаха. Ценим доста тяханата поддръжка ", сподели във видеообръщение Николай Денков от " една гора в центъра на София ".

" Политическа партия ще бъде поръчител за демокрацията в България, ще продължим да се борим за тези наши цели, които са значими за хората - увеличение на приходите, повече грижа за образованието и опазването на здравето. Това са целите, от които няма да се откажем и борим, без значение от позицията ни ", сподели още той. 

 

" Благодарим на всички дали своят вот. Благодаря на тези, които персонално взеха решение да ме поддържат с преференция. За всички недоволни, ядосани, критикуващи - благодаря Ви за противоположната връзка. Предстои доста работа и уроци ", написа Лена Бориславова към видеото. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР