За всички пловдивчани и гости награда, които са решили да

...
За всички пловдивчани и гости награда, които са решили да
Коментари Харесай

Зелен сертификат, ако искате да сте много близо до сцената пред Общината довечера!

За всички пловдивчани и посетители премия, които са решили да посрещнат Новата 2022 година навън, Община Пловдив провежда музикална стратегия на сцена, ситуирана пред постройката на общината на пл. " Стефан Стамболов “, която ще стартира тази вечер тъкмо в 22.00 часа. Ще чуем и забележим " Керана и космонавтите “, паметната българска група " Диана Експрес “, танцьорите от Фолклорен отбор " Тракия “ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

Непосредствено пред и към сцената ще има обособена зона, в която искащите ще могат да влизат против показване на годен зелен документ. Ограждението ще разполага с две обособени места за контролиране на потока от гости – един за вход, и различен – за излаз. Служители на Общинска защита ще наблюдават за съблюдаване на ограниченията.

Община Пловдив приканва публиката да се радостни и чества рационално, да не позволява скупчвания и да съблюдава признатите противоепидемични ограничения, с които да се подсигурява здравето на присъстващите.

Със своя заповед кметът на Пловдив Здравко Димитров анулира зарята в новогодишната нощ. По този метод градът под тепетата ще поддържа самодейността на фондация " Четири лапи ", към която се причисляват някои от общините в страната. Призоваваме жителите да не употребяват пиротехника и фойерверки в честванията на Нова година.

Ето и графика по часове, както и информация за изпълнителите в Новогодишната стратегия:

22:00 ч.  - " Керана и космонавтите “

22:45 ч. - " Диана Експрес “

23:35 ч. - Фолклорен отбор " Тракия “

23:50ч. - Директно лъчение на новогодишното послание на Президента на Република България Румен Радев

00:05 ч.  - Фолклорен отбор " Тракия “

00:30 ч. -  Начало на концерта на Дара

Водещ: Деян Славчев - Део.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР