„За всички обявени нови 13 случая нямаме информация да са

...
„За всички обявени нови 13 случая нямаме информация да са
Коментари Харесай

БЛИЦ TV! Ген. Мутафчийски отсече: Такова нещо с болните от коронавирус у нас никога няма да се случи

„ За всички оповестени нови 13 случая нямаме информация да са свързани с Банско “, това увери ръководителят на Националния действен щаб против ковид ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

„ По региони в София не виждам смисъл да разгласяваме болните. В София е най-голямото огнище за България. Това не е учудващо. Тук случаите са 370. Разбира се София е най-големият град в България.

Може би желаят да показват с пръст болните. Да заковат вратите им. Не! Такова нещо няма да се случва “, безапелационен бе шефът на ВМА.

БЛИЦ TV! Последни данни за растежа на инфектираните с ковид в България

„ Това не е тъкмо по този начин. Даже бих споделил, че е безспорна неверна теза. Не може да се избегне интубацията при хора, които имат потребност от това. Когато настъпи времето за интубация нищо друго не може да бъде заместено “, съобщи ген. Мутафчийски във връзка новината, че респираторите за ковид започнаха да убиват доста заболели и поради това лекари започнаха да ги отхвърля т.

„ Може да се пояснява единствено по един метод. Още първите разбори, които се направиха от Китай, демонстрираха, че две седмици преди да се появи инфекцията се понижава заплахата с към 70%.

Малката заболеваемост у нас е единствено поради взетите навременни ограничения.

Виждате от репортажите в малкия екран, че улиците в чужбина са празни, а улиците в България са цялостни. Това сигурно ще ни се „ отблагодари “ един ден “, предизвести още шефът на ВМА.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Публикувахте от Blitz.bg в Четвъртък, 9 април 2020 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР